Han Schoo Accountantskantoor - Accountancy - Belastingadvies - Consultancy   Adres
Accountantskantoor Schoo BV
Camplaan 31
2103 GV Heemstede
tel: 06 - 51 51 26 45
Homepage
Historie
Diensten
Brochures
Fiscaal nieuws
Fiscaal nieuws
Links
Contact
Historie

 

De beginjaren
Mijn eerste accountantskantoor is in 1983 gestart te Velp bij Arnhem. Klein en vanuit de zolderkamer. Toen nog naast mijn dienstbetrekking als leraar in het middelbaar onderwijs.
In 1987 heb ik een keuze gemaakt en mijn baan geruild voor zelfstandigheid.

Later
In 1987 huurde ik mijn eerste externe kantoorruimte. Vanuit dat kantoor ging het zeer voorspoedig. In 1999 had ik 15 medewerkers. De behoefte ontstond aan een nieuwe uitdaging. Dit werd een fusie met een middelgroot accountantskantoor in Arnhem en omgeving, het latere NijhofRSB.
In deze organisatie ben ik ca. vier jaar bestuurder en manager geweest.
Eind 2003 ben ik uitgetreden uit de maatschap NijhofRSB, omdat ik naar Heemstede verhuisde. In 2004 ben ik als interim directeur van de Business Unit Payroll & HR werkzaam geweest bij Exact Software Nederland.
In 1993 startte ik samen met een partner naast mijn accountantskantoor een automatiseringsbedrijf. Wij waren gespecialiseerd in software voor accountantskantoren.
In 1998 hebben wij ons bedrijf verkocht.

Nu
Na de laatste jaren vooral als manager gewerkt te hebben, begon het oorspronkelijke werk als accountant en belastingadviseur weer te kriebelen. Ik miste het directe contact met de ondernemer. Ik besloot dan ook begin 2005 weer te starten met een eigen kantoor te Heemstede. Aan de twee historische kerndisciplines, accountancy en belastingadvies, heb ik consultancy toegevoegd. Mijn opgebouwde kennis en ervaring stel ik graag ten dienste van nieuwe relaties.