Han Schoo Accountantskantoor - Accountancy - Belastingadvies - Consultancy   Adres
Accountantskantoor Schoo BV
Camplaan 31
2103 GV Heemstede
tel: 06 - 51 51 26 45
Homepage
Historie
Diensten
Brochures
Fiscaal nieuws
Fiscaal nieuws
Links
Contact
Diensten - Accountancy

 

Accountancy - Consultancy - Fiscaal - Brochures

Binnen de accountancydiscipline worden twee richtingen onderscheiden, de registeraccountants (RA-praktijk) en de accountants-administratieconsulenten (AA-praktijk). Kernactiviteit van de RA-praktijk is de controle en certificering van financiële verantwoordingen. De AA-praktijk stelt jaarrekeningen samen, ook verricht zij administratieve dienstverlening en periodieke fiscale werkzaamheden. De AA-accountants vervullen pro-actief een adviserende rol als ondernemer naast de ondernemer.
Han Schoo is AA en aangesloten bij de NOvAA.

Verder bied ik u een uitgebreide administratief-zakelijke dienstverlening, zoals het verzorgen van jaarrekeningen, ondernemingsplannen en bedrijfsanalyses. Ik ondersteun u daarnaast bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen, het beheren van bedrijfsrisico’s en het verbeteren van uw bedrijfsresultaten.

Han Schoo is dé accountant voor familiebedrijven, kleine zelfstandigen, vrije beroepsbeoefenaren. Dat heeft alles te maken met het feit dat ik zelf ook een kleine organisatie heb, maar wel met de deskundigheid van middelgrote accountantskantoren. Ervaring genoeg voor een professionele dienstverlening en tegelijkertijd klein genoeg om mijn klanten ‘van ondernemer tot ondernemer’ te kunnen adviseren en ondersteunen. Dat advies en die ondersteuning strekken zich, op het gebied van accountancy, uit tot de volgende onderwerpen:

  Controle van jaarrekeningen
  Samenstellen van jaarrekeningen
  Financieringsvraagstukken
  Inrichten van administratieve organisatie
  Samenstellen van prognoses
  Managementbegeleiding
  Bedrijfskundig advies
  Bedrijfsvergelijking
  Het voeren van administraties
  Het begeleiden van uw administratie
uw RENDEMENT op onze investering
Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van accountancy? Neemt u dan gerust eens contact met mij op.